Asiakastarinat / Boliden Odda

Ylläpidon ulkoistaminen toi säästöjä

Koparin huoltoinsinöörit matkustavat Norjaan kerran vuodessa varmistamaan, että Bolidenin sinkkisulaton koneet Oddassa toimivat ja prosessi toimii suunnitellusti.

Pitkäaikainen kunnossapitosopimus kattaa tarvekartoituksen, vuosihuollon ja osat tarpeen mukaan. Avaimet käteen -huoltopalvelu varmistaa, että Oddan henkilökunta voi keskittyä siihen, minkä he osaavat parhaiten: sinkin tuotantoon.

Boliden Odda ja Kopar aloittivat yhteistyön noin kymmenen vuotta sitten. Kopar on toimittanut sulatolle mekaanisia materiaalinkäsittelylaitteita ja erilaisia varastointijärjestelmiä.

Odda ulkoisti kunnossapidon Koparille taloudellisista syistä. Ja koska laitteet ovat Koparilta, tunnemme ne paremmin kuin kukaan muu. Osien hankkiminen on helppoa.

”Kaikki Koparilta ostamamme järjestelmät ovat olleet uusinta tekniikkaa, ja meillä on ollut hyvin vähän ongelmia niiden kanssa. Vaikka koneessa olisi toimintahäiriö, Koparin insinöörit korjaavat sen heti. 

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä siihen, että Kopar hoiti kaikki kunnossapidon osa-alueet ja vapautti meidät vastuusta.”

Kjell Kråkevik, Boliden Oddan pasuton huoltopäällikkö

Kopar Service Manager

Onko sinulla haaste, joka kaipaa ratkaisua?

Anna meidän auttaa! Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.