storage silos

Seulonta ja varastointi / Siilot ja säiliöt

Tarkasti suunnitellut siilot varastointiin

Mitä tahansa varastoit, me voimme suunnitella sopivan ratkaisun haastavimmillekin materiaaleille.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Jussi Niemensivu

Jussi Niemensivu

Suunnittelupäällikkö

+358 50 387 0189‬

Siiloja ja säiliöitä käytetään tyypillisesti erilaisina välivarastoina prosessiteollisuudessa. Materiaalia syötetään siiloon useilla tavoilla ja se poistetaan tyypillisesti säiliön pohjalta esimerkiksi sulkusyöttimen avulla. Materiaalin viipymäaika tällaisissa astioissa vaihtelee minuuteista kuukausiin sovelluksesta ja koosta riippuen.

Kaikki siilomme ovat eurooppalaisen EN1090-1-standardin mukaisesti CE-merkittyjä, ja voimme toimittaa siilot ja teräsrakenteet toteutusluokkaan 4 asti, mikä mahdollistaa myös suurten varastosiilokokonaisuuksien rakentamisen tarpeidesi mukaan.

Tarjolla on useita vaihtoehtoisia pohja- ja purkuratkaisuja riippuen prosessivaatimuksista, kosteuspitoisuudesta, juoksevuudesta ja muista materiaaliominaisuuksista sekä prosessivaiheesta.

Soveltuvat käyttökohteet

  • Kemian- ja mineraaliteollisuus: oksidit, hydroksidit, sulfaatit 
  • Energiateollisuus: tuhka, lentotuhka, pohjatuhka, pöly 
  • Metallurginen teollisuus: rikasteet, kalsiini, savukaasupölyt

Siilojen lisälaitteet

storage silos

Laaja valikoima kaikkiin tarpeisiin

Säiliövalikoimamme tulee usein käyttöön pneumaattisen kuljetusprosessin viimeisessä vaiheessa. Säiliöissämme on laaja valikoima kokoja, materiaaleja ja muotoja. Tyypillinen vastaanottosäiliön koko on 1 m3 – 20 m3. Materiaalin viipymäaika vastaanottosäiliössä on suhteellisen lyhyt, minuuteista enintään muutamaan tuntiin. Siilot ovat suurempia ja soveltuvat väliaikaiseen varastointiin. Vakiokoot niissä vaihtelevat 20–2000 m3.

Täydennä muilla ratkaisuillamme

Varastosiilojamme täydennetään usein muilla Koparin laitteilla, jotka täydentävät toimintoa ja muodostavat yhdessä kokonaisratkaisun. Tarjoamme varastointiratkaisuihin laajan valikoiman syöttö-, lastaus- ja purkulaitteita. Löydät meiltä erilaisia mekaanisia ja pneumaattisia kuljetinjärjestelmiä siilojen täyttämiseen, ratkaisuja pölypäästöjen hallintaan, märkä- ja kuivapurkujärjestelmiä sekä muunlaisia purkuvaihtoehtoja

Kopar Service Manager

Onko sinulla haaste, joka kaipaa ratkaisua?

Anna meidän auttaa! Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.