wet unloading system

Pneumaattinen kuljetus- / Märkäpurkujärjestelmä

Märkäpurkujärjestelmä pölyisiin prosesseihin

Ainutlaatuinen märkäpurkujärjestelmämme varmistaa erittäin kuivan materiaalin pölyttömän purkamisen. Se ratkaisee purkuun liittyvät tyypilliset pölyämisongelmat, jotka ovat paitsi ympäristöllisiä, myös hygieenisiä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Jussi Niemensivu

Jussi Niemensivu

Suunnittelupäällikkö

+358 50 387 0189‬

Siiloissa varastoidaan tyypillisesti erittäin kuivaa materiaalia, kuten esimerkiksi lentotuhkaa. Materiaali jatkokuljetetaan usein laitoksen ulkopuolelle avoimilla kuorma-autoilla, joihin lastaaminen aiheuttaa voimakasta pölyämistä. Märkäpurku on ratkaisu tähän ongelmaan. Sen avulla lopputuotteen kosteuspitoisuutta voidaan säätää sellaiseksi, ettei se pölyä. Yksi laite pystyy käsittelemään 75–100 m3/h. 

Märkäpurkujärjestelmämme soveltuu tilanteisiin, joissa materiaalia puretaan kuorma-auton avolavalle. Järjestelmää on helppo käyttää. Purkuun ei tarvita lisähenkilökuntaa, sillä kuorma-auton kuljettaja voi käyttää purkujärjestelmää itsenäisesti kaukosäätimen avulla. Järjestelmä on mahdollista yhdistää PLC- tai DCS-automaatioon. 

Soveltuvat käyttökohteet

  • Energia- ja energiateollisuus: Lentotuhkan kostutus siilosta purkamisen yhteydessä 
  • Kemian- ja mineraaliteollisuus: Hienojakoisten, kuivien materiaalien kostuttaminen 

Märkäpurkujärjestelmämme tyypilliset tekniset tiedot:

Tilavuus (m3/h)

75-100

Käyttölämpötila (ilman)

-40/+40 °C

Henkilökunnan määrä

0

Kuorma-auton kuljettaja voi käyttää järjestelmää itsenäisesti.

Suuri kapasiteetti ja joustavuus

wet unloading system

Pölytön purku

Märkäpurkujärjestelmämme avulla on mahdollista vähentää ja joissakin tapauksissa kokonaan poistaa materiaalin pölyäminen kuorma-auton lavalle purettaessa.

Märkäpurkujärjestelmässä materiaali ajetaan kostutusruuvin läpi, joka on kaksikierteinen lapasekoitin, varustettuna säädettävällä vesisuihkutusjärjestelmällä.

Helppo käyttää

Järjestelmään kuuluu fluidisoitu siilopohja ja sulkusyötin, jotka on niin ikään valmistettu Koparilla.

Sitä voidaan sen helppokäyttöisyyden ansiosta käyttää kauko-ohjaimen avulla. Tehtävään ei tarvita erikseen henkilöstöä, sillä kuorma-auton kuljettaja voi ohjata purkujärjestelmää itse.

dry and wet unloading

Twin-ratkaisu

Kuivat ja märät purkulaitteet asennetaan usein vierekkäin. Tämän ansiosta kumpaakin ratkaisua voidaan käyttää joustavasti valiten sopivin vaihtoehto tilanteen mukaan.  

Kopar Service Manager

Onko sinulla haaste, joka kaipaa ratkaisua?

Anna meidän auttaa! Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.