Kopar Atex solutions

Ratkaisut / ATEX

Kopar-laitteiden käyttö ATEX-tiloissa

ATEX-direktiivejä sovelletaan räjähdysvaarallisissa tiloissa käytettäviin laitteisiin, kuten esimerkiksi sähkölaitteisiin ja sellaisiin mekaanisiin laitteisiin, joissa on syttymislähde.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Eero Lehtilä

Eero Lehtilä

Teknologiajohtaja

+358 41 5439786

Valmistamme ATEX-laitteita laiteluokkiin 1,2 ja 3. Tarvittaessa käytämme ilmoitettuna laitoksena Eurofins Expert Services Oy:tä.

Meillä on vuosien kokemus erilaisista ATEX-menettelyistä ja olemme toimittaneet ATEX-hyväksyttyinä mm. seuraavia laitteita:

Tällä hetkellä voimassa olevat ATEX 20/22-sertifikaatit löytyvät seuraaville Kopar-laitteille:

ATEX-menettelyn vastuut 

Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää kaikessa toiminnassamme. Vankka kokemuksemme takaa, että projektit toteutetaan vaatimusten mukaisesti. Noudatamme turvallisuusstandardeja jokaisessa työvaiheessa aina suunnittelusta lopullisiin työmaatoimintoihin. Koulutamme henkilöstöämme turvallisuusasioissa säännöllisesti ja kehitämme sisäisiä turvallisuuskäytäntöjämme jatkuvasti.

Voidaksemme noudattaa ATEX-direktiivin määrityksiä tarvitsemme asiakkaalta kattavat tiedot laitteista ja prosesseista, mukaan lukien esimerkiksi räjähdyssuojausasiakirjan. Me puolestamme vastaamme siitä, että laitteet suunnitellaan, valmistetaan, asennetaan ja otetaan käyttöön lähtötietojen ja räjähdyssuojausasiakirjassa mainittujen vaatimusten mukaisesti. Tarvittaessa käytämme Eurofins Expert Services Oy:ta tuotteen käyttötarkoitukseen soveltuvuuden arvioinnissa.