SEULONTA JA VARASTOINTI / MURSKAIMET

Kun kuljetettavan materiaalin kokoa on muutettava

Kopar-murskaimia käytetään useimmiten jätelämpökattilan kuonan ja paakkuuntuneen metallurgisen pölyn primäärimurskauksessa. Murskaimet kestävät jatkuvaa 300 °C:n lämpötilaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Jussi Niemensivu

Jussi Niemensivu

Suunnittelupäällikkö

+358 50 387 0189‬

Roottori- ja valssimurskaimemme soveltuvat paakkuisten tai kokkareisten materiaalien murskaamiseen. Tyypillisimpiä materiaaleja, joiden kokoa on muutettava prosessissa, ovat esimerkiksi jätelämpökattilan kuona, pölypaakut ja pohjatuhka.

Kun materiaali on pienempää ja hienojakoisempaa, sitä on helpompi kuljettaa kuljettimilla. Erityisesti pneumaattinen kuljetus vaatii pienikokoisia partikkeleita toimiakseen sujuvasti.

Käsiteltävän materiaalin kastepisteen huomioiminen on ratkaisevan tärkeää, minkä vuoksi laitteet on usein eristettävä. Kokemuksemme on osoittanut, että on kannattavaa käyttää helposti irrotettavia eristyspaneeleja, jotka on asennettu valmiiksi jo tehtaalla.

Murskaimemme on suunniteltu kestämään. Uusi roottorirakenne takaa pidemmän käyttöiän. Innovatiivinen muotoilu helpottaa myös huoltoa, mikä minimoi tuotannon keskeytykset.

Voit helposti integroida murskaimet osaksi pneumaattisia tai mekaanisia kuljetinjärjestelmiä maksimoidaksesi laitoksesi tehokkuuden ja tuottavuuden.

Murskaimille sopivat käyttökohteet

Metallurginen teollisuus:

Jätelämpökattilan paakut, pöly ja kuona.

Voimalaitokset ja energiateollisuus:

Useita käyttötarkoituksia eri materiaaleille – pohjatuhka, ruskohiili, hiili, ligniitti, kalkkikivi.

Kopar-roottorimurskaimen tyypilliset ominaisuudet

Kapasiteetti (t/h)

0–50

Syötteen partikkelikoko (mm)

300 x 300

Lopputuotteen partikkelikoko (mm)

12–30

Kaikissa malleissa on seuraavat vaihtoehdot: jäähdytys, lämmitys, eristys.
Uutena ominaisuutena hydraulisesti avattavat terät tukosten poistamiseksi.

Kopar-valssimurskaimen tyypilliset ominaisuudet

Kapasiteetti (t/h)

0–30

Syötteen partikkelikoko (mm)

30 x 30

Lopputuotteen partikkelikoko (mm)

< 3

säädettävällä kokojakaumalla

Kaikissa malleissa on seuraavat vaihtoehdot: jäähdytys, lämmitys, eristys.

Eri murskain eri materiaaleille

Murskainyhdistelmä optimaalisiin tuloksiin

Tarvittava murskausprosessi voi koostua esimerkiksi yhdestä roottorimurskaimesta, kahden roottorimurskaimen yhdistelmästä, yhden roottori- ja yhden valssimurskaimen yhdistelmästä tai pelkästään yhdestä valssimurskaimesta.

Roottorimurskaimemme on suunniteltu käsittelemään suhteellisen karkeita materiaaleja, joiden enimmäissyöte on noin 300×300 mm. Koska tyypillinen murskaussuhde on kymmenen, yhdessä vaiheessa materiaalia voidaan pienentää 12–30 mm:iin.

Roottorimurskaimet karkeille materiaaleille

Jos lopputuote ensimmäisen murskausvaiheen jälkeen on prosessi kannalta vielä liian suurta, voit joustavasti jatkaa murskausta joko hienoteräisemmällä roottorimurskaimella tai valssimurskaimella riippuen tarvittavasta lopullisesta partikkelikoosta ja kapasiteetista. Uusi roottorirakenne mahdollistaa terien vaihdon helposti ilman koko akselin vaihtoa. Tämä moderni rakenne mahdollistaa myös vahvempien materiaalien käytön, mikä parantaa merkittävästi murskaimen yleistä kestävyyttä.

Valssimurskain hienoille materiaaleille

Valssimurskaimellamme on mahdollista saavuttaa materiaalista ja kapasiteetista riippuen 100 % < 3 mm:n lopullinen kokojakauma. Koko on säädettävissä tarpeidesi mukaisesti.

Erilaisia vaihtoehtoja on tarjolla runsaasti, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä paras murskausratkaisu juuri sinun prosessiisi!

Testaa, miten Koparin murskaimet sopivat suunnitelmiisi

Kopar Service Manager

Onko sinulla haaste, joka kaipaa ratkaisua?

Anna meidän auttaa! Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.