Pneumaattinen kuljetus / Injektointi

Paineinjektointi tarkkaan materiaalinkäsittelyyn

Paineinjektointi on ratkaisu tilanteisiin, joissa materiaalin syötön täytyy olla tasaista ja hyvin hallittavissa. Tarvitsitpa ratkaisun raskaaseen tai kevyempään käyttöön, suunnittelumme mukautuu tarpeisiisi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Eero Lehtilä

Eero Lehtilä

Teknologiajohtaja

+358 41 5439786

Injektointiratkaisumme varmistaa, että paine on aina sama sekä materiaalin tulo- että poistoputkille. Voit syöttää vaaditulla tarkkuudella jopa erittäin kuluttavia tai korkean viskositeetin materiaaleja. Materiaalivirtaa säätelevä syöttöventtiili on itse suunnittelemamme kupoliventtiili.

Hiiliteräksestä valmistettu painesuutin on suunniteltu kestämään vaativimmissakin ympäristöissä, myös jatkuvaa lämpöä ja kovaa painetta.

Sula materiaali sulattaa ennen pitkää syöttösuuttimen. Ei kuitenkaan huolta, sillä tiimimme on koulutettu vaihtamaan suutin uuteen mahdollisimman sujuvasti, jotta tuotantotauko jää lyhyeksi.

Suitable usage cases for pressure injectors

Our pressure injection solution can be used in metallurgical processes, where sulfidic concentrates must be injected into the molten bath of the electric furnace through a submerged lance. The objective herein is to add sulfur, which decreases viscosity and lowers the liquid’s temperature and, eventually, increases metal recovery.

Watch the video in Youtube

Soveltuvat käyttökohteet painesuuttimille

Oikea tunkeutuminen saavutetaan nopealla kuljetuksella

Injektoinnissa kuljetusnopeus on oltava suuri (suuri lineaarinen vauhti), jotta hienot kiintoaineet tunkeutuvat kunnolla kuonaan. Koska suutin upotetaan kuumaan metallisulaan injektiojaksojen aikana, se ennen pitkää sulaa. Siksi suuttimen korkeutta (asentoa) on säädettävä usein, ja suutinta on ajoittain pidennettävä uudella osalla.

rotary valves and feeders

Sulkusyötin varmistaa tasaisen syöttönopeuden

Syöttönopeus on pidettävä kohtuullisen korkeana mutta vakiona. Siksi syötön täytyy olla paineistetuissa olosuhteissa erittäin tarkkaa. Tämä onnistuu sulkusyöttimellä. Vaadittu paine pidetään käytännössä yhtä suurena sulkusyöttimen molemmilla puolilla eli painesäiliössä (lähettävä säiliö) ja kuljetusputkessa.

Testaa, miten Koparin pneumaattiset kuljetintuotteet sopivat tuotantosuunnitelmiisi

Kopar Service Manager

Onko sinulla haaste, joka kaipaa ratkaisua?

Anna meidän auttaa! Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.