Ratkaisut / Mekaaninen kuljetus

Kuumat ja kuluttavat materiaalit eivät ole ongelma

Prosessiteollisuudessa on tavallista siirtää suuria määriä kiinteitä irtomateriaaleja. Mekaaninen kuljetus on tässä yhteydessä yksinkertaisin ratkaisu, joka soveltuu sekä vaaka- että pystysuuntaiseen siirtoon tai näiden yhdistelmään.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Eero Lehtilä

Eero Lehtilä

Teknologiajohtaja

+358 41 5439786

Kopar on tunnettu asiantuntemuksestaan kuumien, kuluttavien, pölyisten ja muuten haastavien materiaalien käsittelyyn ja kuljettamiseen. Meidän kolakuljettimemme ovat sulattotestattuja: ”Mikään muu kuljetin ei kestäisi näitä olosuhteita, mutta Koparin kuljetin kestää.” Tarjoamme kattavasti erilaisia kuljetusratkaisuja, kuten kolakuljettimia, ruuvikuljettimia, elevaattoreita ja kauhaelevaattoreita, jotka on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin.

Kolakuljettimemme, ruuvikuljettimet, elevaattorit ja ekskavaattorit on kehitetty joustavaan materiaalinkäsittelyn. Ne soveltuvat jyrkkiin kallistuskulmiin, ja niiden modulaarinen rakenne mahdollistaa asennuksen hankaliinkin ympäristöihin. Nämä järjestelmät kykenevät hallitsemaan suuria kapasiteetteja, jopa 300 t/h, ja toimimaan äärimmäisissä lämpötiloissa aina 600 °C asti.

Lisäksi valmistamme ketjulenkkejä, jotka ovat kriittisen tärkeitä ketjukuljettimien ja elevaattorien pitkäikäisyydelle, toimintakustannuksille ja elinkaarikustannuksille.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Olemme täällä auttaaksemme sinua.