Kopar service and maintenance

Palvelut / Vara- ja kulutusosat

Osan vaihtaminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Olemme palveluksessanne, kun kyse on kulutus- ja varaosista, olipa kyse sitten meidän tai jonkun toisen valmistajan laitteista. Varmistamme, että saat aina kaikki tarvitsemasi vara- ja kulutusosat.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Perttu Kovesjärvi

Perttu Kovesjärvi

Palvelupäällikkö

+358 45 111 1441

Ovatko alkuperäiset piirustukset kadonneet? Ei hätää, suunnittelupalvelumme avulla voimme tehdä sinulle sopivan osan vanhan osan perusteella.

Osan vaihtaminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Vaihda osat helposti

Suurin osa kulutus- ja varaosistamme on helppo vaihtaa.

Halutessasi voit vaihtaa osat itse. Jos kuitenkin käytät mieluummin aikasi johonkin muuhun, huoltotiimimme saapuu ilomielin paikalle hoitamaan homman puolestasi. Olipa kyse paisuvan tiivisteen vaihdosta (katso video!) tai jostain enemmän aikaa ja tietotaitoa vaativasta tehtävästä. Sinä päätät laajuuden, me palvelemme sen mukaisesti.

Tiesitkö muuten, että valmistamme takolenkkiset kuljetinketjut itse? Näin varmistetaan laatu, joka on meille äärimmäisen tärkeää. Siitä takeena on Suomalaisen työn liiton myöntämä Avainlippu-merkki!

Lue lisää Koparin ketjuista täältä.

Riittäisikö kunnostus?

Vain hieman kuluneille osille tarjoamme palvelua, joka säästää niin luontoa kuin rahaa!

Joskus on vaikea tietää, onko osa vaihdettava kokonaan vai voisiko siitä yhä saada käyttökelpoisen. Jos sinulla on huoltoa tarvitseva laite, kuten esimerkiksi kupoliventtiili tai sulkusyötin, voit lähettää sen meille kunnostettavaksi. Puramme ja puhdistamme laitteen, pinnoitamme tarvittavat osat uudelleen ja kokoamme sen. Vanha laite on jälleen yhtä hyvä kuin uusi!

Onko sinulla kysyttävää suunnittelupalvelusta tai kunnostuksesta? Soita Pertulle tai lähetä hänelle sähköpostia. Yhteystiedot alla!

Tarvitsetko kattavampaa palvelua?

Autamme sinua mielellämme myös paikan päällä. Huoltotiimimme etsii yrityksellesi parhaat ratkaisut ja antaa tarvittaessa mielellään neuvoja ja suosituksia.

Tiedätkö jo, mitä tarvitset? Lähetä tiedustelusi ja tilauksesi osoitteeseen service@kopar.fi.

Vai tarvitsetko lisätietoja?
Ota minuun yhteyttä, niin hoidan asian kuntoon.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Perttu Kovesjärvi

Perttu Kovesjärvi

Palvelupäällikkö

+358 45 111 1441