Jäähdytys / KRC-jäähdyttimet

Kun tarvitset äärimmäistä jäähdytystehoa

KRC-jäähdyttimemme patentoitu muotoilu on ylivoimainen perinteisiin jäähdytysruuveihin verrattuna. Uudenlainen suurikapasiteettinen ja vähän kulumista aiheuttava tekniikka yhdistettynä joustavaan sijoitteluun tuovat merkittäviä kustannussäästöjä vaativiin jäähdytyssovelluksiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Jussi Niemensivu

Jussi Niemensivu

Suunnittelupäällikkö

+358 50 387 0189‬

Koparin KRC-sarjan pyörivä jäähdytin on uusin laajennus jäähdytysvalikoimaamme, johon kuuluu myös jäähdytysrumpuja, perinteisiä jäähdytysruuveja ja jäähdytettyjä kolakuljettimia.

Suuren jäähdytystehonsa ansiosta KRC soveltuu parhaiten äärimmäisiin jäähdytystarpeisiin. Sen rakenne hyödyntää sekoitus- ja retentioaikaa niin optimaalisella tavalla, että lämmön konvektio ja johtavuus on mahdollista maksimoida kulumisnopeuden pysyessä erittäin alhaisena.

Jos tarvitset äärimmäistä jäähdytystehoa, KRC on markkinoiden paras saatavilla oleva ratkaisu.

KRC-jäähdyttimien tärkeimmät edut ovat:

  • Erittäin suuri jäähdytysteho ja kapasiteetti laitetta kohden
  • Erittäin alhaiset huoltokustannukset (70–90 % pienemmät kuin perinteisillä jäähdytysruuveilla)
  • Joustavuus sijoittelun suhteen
  • Modulaarinen rakenne helppoon ja nopeaan huoltoon

Jos yllä oleva video ei näy, katso video Youtubessa

KRC-jäähdytysruuvin tyypilliset ominaisuudet

Materiaali sisään (°C)

900

Materiaali ulos (°C)

50-200

Kapasiteetti (t/h)

10

Referenssit

52

Jäähdytetyt materiaalit: pohjatuhka, lentotuhka, poltettu kalkkipöly, aktiivihiili

Hanki paras jäähdytysteho KRC:llä!

Tehokas tuhkan jäähdytys

KRC on markkinoiden paras ratkaisu esimerkiksi pohjatuhkan jäähdyttämiseen. Jäähdytysteho voi olla jopa 1 MW per laite. Tämän ansiosta hehkuvan kuuma pohjatuhka voidaan jäähdyttää tehokkaasti 900 °C:sta noin 200 °C:seen, jopa yli 5 t/h kapasiteetilla, ja lentotuhka tyypillisestä 250 °C:sta selvästi alle 100 °C:seen ja käytännössä alle 50 °C:seen. Jäähdytettyjen materiaalien kirjo kattaa kaikenlaiset polttoprosessien tuhkat.

KRC tuo huomattavia säästöjä

Yksi KRC-jäähdytin tekee saman määrän työtä kuin kaksi perinteistä jäähdytysruuvia. Siksi kokonaisinvestointi on pienempi. Merkittävin kustannusero liittyy kuitenkin käyttö- j a ylläpitokustannuksiin: ne putoavat jopa alle puoleen. KRC-jäähdyttimen uusimpien ominaisuuksien ansiosta erittäin kuumalle tuhkalle ominaiset hallitsemattomat ja epäsuotuisat ilmiöt, kuten tukkeutuminen ja fluidisoituminen, voidaan estää, mikä tekee sen suorituskyvystä erinomaisen.

Tekniset tiedot

KRC-jäähdyttimien valikoimaan kuuluu erikokoisia jäähdyttimiä, joiden tyypillinen jäähdytysteho on jopa 10 t/h ja materiaalin sisääntulot jopa 900 °C. Ulostulolämpötila vaihtelee tyypillisesti välillä 160–250 °C riippuen tuotantokapasiteetista, ominaislämpökapasiteetista, hiukkaskoosta ja jäähdytysvesiparametreista.
KRC vähentää myös jäähdytyslaitteiden tarvitsemaa tilaa näin ollen voit siis lisätä jäähdytystehoa helposti joutumatta varaamaan jäähdytyslaitteille isompaa aluetta.

Testaa, miten KRC sopii tuotantosuunnitelmiisi.

Kopar Service Manager

Onko sinulla haaste, joka kaipaa ratkaisua?

Anna meidän auttaa! Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.