storage silos

Ratkaisut / Seulonta ja varastointi

Seulonta ja varastointi

Laaja laitevalikoimamme sopii erilaisten kuumien ja kuluttavien materiaalien käsittelyyn. Löydät meiltä myös varastointiratkaisut kaikenlaisille materiaalille.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Jussi Niemensivu

Jussi Niemensivu

Suunnittelupäällikkö

+358 50 387 0189‬

Laajasta valikoimastamme löytyy laitteita ja laitekokonaisuuksia murskaukseen, seulontaan, pölynsuodatukseen, fluidisointiin, varastointiin, materiaalien syöttöön, annosteluun ja purkamiseen. Nämä murskaukseen, seulontaan ja varastointiin liittyvät laitteet ovat usein osa laajempia toimituskokonaisuuksia ja niitä käytetään yhdessä jäähdytys- ja kuljetusratkaisujemme kanssa.

Suunnittelemme ja valmistamme nämäkin laitteet itse. Näin voimme taata laadukkaat ja aikataulussa pysyvät kokonaistoimitukset, jotka sisältävät suunnittelun, valmistuksen, projektinhallinnan sekä kaikki työmaalla tarvittavat palvelut.

Varastointiratkaisumme kattaa kaiken siiloista ja säiliöistä purkulaitteisiin ja siilosuodattimiin. Voimme suunnitella sopivan varastointiratkaisun haastavimmillekin materiaaleille. Olemme kehittäneet tasaiseesti syöttävän ja pölyttömän purkujärjestelmän tilanteisiin, joissa materiaalia on purettava varastosiilosta säiliöautoon.

Yksi ratkaisuistamme, märkäpurku avolavalle, tekee lastauksesta pölytöntä kosteuttamalla materiaalia juuri tarpeeksi pölyn sitomiseksi, mutta tekemättä aineesta liian kosteaa lietettä. Meillä on myös erityinen raskaaseen käyttöön suunniteltu suodatinperhe, EMJET, joka on yhteensopiva erityisesti kaikkien pneumaattisten kuljetinjärjestelmien kanssa.

Laitteitamme käytetään pääasiassa erilaisten irtomateriaalien käsittelyssä seuraavilla aloilla:

  • Metallurginen teollisuus: kuluttavat rikasteet, kuten kupari, nikkeli, lyijy, sinkkirikasteet, fluxit (kuonan muodostajat), savukaasupölyt ja revertit.  
  • Energiateollisuus: pohjatuhka, lentotuhka, hiekka, kalkki. 
  • Mineraali- ja kemianteollisuus: katodiaktiiviset materiaalit, NMC-materiaalit, hydroksidit ja oksidit, spodumeeni, erilaiset malmipölyt, lannoitteet ja lisäaineet kuten kalkki, aktiivihiili ja kalsiumsulfaatti

Kiinnostaako seulonta- ja varastointiratkaisut?

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä: