Kopar / Innovaatiot

Innovaatiot

Vuosien kokemus ja asiantuntemus ovat tehneet meistä edelläkävijöitä vaativimpienkin materiaalien käsittelyssä ja kuljetuksessa. Me Koparilla haluamme luoda uusia innovaatioita, jotka auttavat sinua, asiakastamme. Jatkuva kehittyminen on yrityksemme DNA:ssa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Perttu Kovesjärvi

Perttu Kovesjärvi

Palvelupäällikkö

+358 45 111 1441

Kopar optimoi teolliset prosessit suunnittelemalla ja valmistamalla materiaalinkäsittely- ja kuljetusratkaisuja, jotka ovat ylivoimaisia suorituskyvyltään ja kestävyydeltään. Uskomme, että korkealaatuiset laitteet tarkoittavat optimaalisia ja tehokkaita materiaalinkäsittelyprosesseja.

Tavoitteenamme on keventää ympäristökuormitusta taloudellisemmalla energiankäytöllä, tuotteiden pidemmällä elinkaarella ja pienemmällä huoltotarpeella. Räätälöidyt ratkaisumme takaavat, että asiakkaamme saavat toiminnastaan kaiken irti ja pystyvät etenemään omien prosessiensa vihreässä siirtymässä.

Työnantajana meille on tärkeää, että tiimimme tuntevat ylpeyttä Koparilla työskentelystä. Haluamme olla mukana muutoksessa, joka tekee teollisuudenaloista tehokkaampia ja vähemmän resursseja kuluttavia, siten kestävämpiä ja parempia ympäristölle ja ihmisille.

Valmistamme ja suunnittelemme korkealaatuisia laitteita erittäin vaativaan materiaalinkäsittelyyn ja -kuljetukseen.

Kopar pilot plant

Tutustu materiaaleihin ja niiden käyttäytymiseen Koparin koelaitoksella Parkanossa

Parempaa tuotekehitystä Koparin materiaalitietokannan ansiosta.

Testaa, miten Kopar-tuotteet sopivat suunnitelmiisi

Lataa 3D-mallimme alta.