Palvelut / Kunnossapitopalvelu

Huolehdimme liiketoiminnastasi

Kopar huolehtii liiketoiminnastasi myös sen jälkeen, kun laitoksesi on jo toiminnassa. Tarjoamme sinulle täyden valikoiman palveluita takuuhuollosta ja kunnossapidosta kokonaismodernisointi- ja kehitysprojekteihin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Perttu Kovesjärvi

Perttu Kovesjärvi

Palvelupäällikkö

+358 45 111 1441

Paikan päällä tarjottavat palvelut, kuten auditoinnit ja katselmukset

Erilaiset tekijät, kuten kuljetettavan materiaalin ominaisuudet, materiaalin lämpötila, ja lämpötila kuljettimen sisällä, voivat vaikuttaa osien kulumiseen. Joissakin tapauksissa osa voi kestää vuosia ja toisissa se on vaihdettava kuuden kuukauden välein. Siksi on taloudellisesti järkevää antaa asiantuntijan arvioida osien vaihtotarve.

Asiantuntijamme voivat tulla paikan päälle tehtaallesi tekemään tarkastuksia tai arvioimaan huoltotarpeita. Perusteellisen tarkastuksen jälkeen he antavat listan kaikista tarvittavista toimista ja neuvovat, miten saat parhaan hyödyn irti laitteistasi.

Sen jälkeen sinun on helppo päättää tulevien huoltotoimenpiteiden aikataulu.

Suurin etu, jonka saat järjestelmän tarkistuksesta, on mahdollisuus suunnitella tulevaisuutta. Katsaus antaa sinulle tietoa siitä, mitä voidaan tehdä ongelmien ratkaisemiseksi ja kuinka paljon korjaukset maksavat.

Viime kädessä tärkeintä on, että laitokset toimivat tarkoitetulla tavalla ja että suunnittelemattomia seisokkeja on mahdollisimman vähän. Kun prosessi toimii sujuvasti ja tekniikka on toimintakunnossa, myös elinkaarikustannukset laskevat.

Kunnossapidon auditoinnit

Konsultointi ja optimointi

Tapauskohtainen kunnossapito

Lyhytaikainen palvelu

Vuosihuolto

Suunniteltu ja lyhytaikainen huolto

Tarjoamme asiakkaillemme joustavan vuosisopimuksen, joka kattaa kaikki tarvittavat huoltotyöt. Kun huoltopäällikkömme on käynyt paikan päällä arvioimassa tämän hetken huoltotarpeen, voit päättää, mitkä toimenpiteet ovat välttämättömiä vuosihuollon aikana ja mitkä voidaan siirtää myöhemmäksi.

Tiimimme hoitaa myös yksittäisiä huoltotoimenpiteitä esimerkiksi huoltoseisokin aikana.

Ainutlaatuista osaamista

Koparin vahvuus on yrityksen vuosikymmenien kokemus monenlaisten laitteiden huollosta.

Erikoisemmatkin laitteet ja niiden huolto ovat olleet osa Koparin toimintaa aina Rauma-Repolan ajoista lähtien. Kokemuksemme antaa meille mahdollisuuden huoltaa kaikenlaisia laitteita, ei vain sulatto- ja voimalaitosympäristössä käytettäviä kuljettimia.

Vahvan kumppaniverkoston rakentaminen on tärkeää myös Koparin kunnossapitoliiketoiminnalle, sillä luotettavien kumppaneiden kanssa voimme menestyä entistä paremmin.

Lue lisää räätälöidyistä ratkaisuistamme

Kopar kolakuljetin

Mekaaniset kuljetusratkaisut haastavimpiinkin materiaaleihin ja olosuhteisiin

pneumatic conveyor

Minimoi käyttökustannukset laadusta tinkimättä pneumaattisilla kuljetinratkaisuillamme

Meillä on seulonta- ja varastointiratkaisut vaikeimmillekin irtomateriaaleille