Mekaaniset kuljettimet / Granulointielevaattorit

Nosta, siirrä ja poista vettä samanaikaisesti granulointielevaattorilla.

Koparin ekskavaattorit ovat erinomainen valinta täyttämään samanaikaisen kuljetuksen ja vedenpoiston tarve rakeistusprosessissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Eero Lehtilä

Eero Lehtilä

Teknologiajohtaja

+358 41 5439786

Metallurgisessa teollisuudessa kuumia sulia materiaaleja, kuten kuparikiveä tai kuonaa, voidaan rakeistaa ruiskuttamalla vettä virtaavaan materiaaliin, jolloin se hajoaa. Muodostuneet rakeet putoavat jäähdytysvedellä täytettyyn altaaseen.

Ekskavaattorin kauhat kaivavat materiaalia eli kiinteäitä rakeita ja nestettä granulointialtaasta ja tekevät noston, kuljetuksen ja vedenpoiston ennen seuraavaa prosessivaihetta

Granulointielevaattorit ovat suunniteltu ja rakennettu kestämään prosessin aiheuttaman jatkuvan rasituksen ja erittäin syövyttävän ympäristön.

Soveltuvat käyttökohteet kauhaelevaattorille

  • Rakeistettu metallurginen kuona, kuten esim. nikkeli- ja titaanikuona
  • Rakeistettu kuparikivi

Soveltuvat käyttökohteet kauhaelevaattorille

Kapasiteetti (t/h)

10 – 300

Pituus (m)

15 – 30

Asennuskulma

40 – 70°

Vuosien varrella täydellisyyteen hiottu

Kehittyminen oppimisen kautta

Olemme hyödyntäneet kokemustamme jo toimittamistamme ekskavaattoriprojekteista ja kehittäneet sen pohjalta uusimman kauhaelevaattorin, joka täyttää korkeimmatkin kulutus- ja kemiallisen korroosionkestävyyden vaatimukset. Näin saavutimme granulointielevaattorilla parhaan mahdollisen käytettävyyden ja suorituskyvyn.

Pyrimme täyttämään projektin erityiset vaatimukset optimoinnin, standardoinnin ja kunnossapidon osalta jokaisen kuonaelevaattorin kohdalla.
Koparin kauhaekskavaattorit ovat erinomainen valinta materiaalin siirtoon ja veden erotteluun metallurgisen teollisuuden granulointiprosesseissa.

Helppokäyttöinen rakenne

Toimitamme granulointielevaattorit aina täydellisen nostoyksikön kanssa, mikä mahdollistaa helpon käytön ja yksinkertaiset huollot.

Eksavaattorin asentoa on mahdollista säätää automaattisesti myös rakeistuksen aikana. Kauhaelevaattorin nostaminen ylös granulointialtaasta on myös helppoa integroidun kelausyksikön avulla. On erittäin suositeltavaa pitää granulointielevaattori yläasennossa aina, kun se on prosessin kannalta mahdollista. Tämä vähentää energiankulutusta ja pidentää laitteen käyttöikää, koska rakeistusaltaan vesi sisältää hankaavia ja syövyttäviä aineita, jotka aiheuttavat liiallista kulumista ja jopa korroosiota.

Jatkokäsittely

Pyrimme vastaamaan kunkin projektin erityisiin vaatimuksiin optimoinnin, standardoinnin ja ylläpidon osalta. Voimme tarjota myös vedenerotteluseuloja, hihnakuljettimia ja siiloja, jotka täydentävät kauhaekskavaattoreita ja joiden avulla saat laitteesta kaiken potentiaalin irti. Kauhaelevaattorista rakeet voidaan siirtää joko vedenpoistoseulaan, joka vähentää edelleen granulien jäljellä olevaa vesipitoisuutta, tai ne voidaan syöttää suoraan siiloon lokerohihnakuljettimen avulla.

Kopar Service Manager

Onko sinulla haaste, joka kaipaa ratkaisua?

Anna meidän auttaa! Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.