rotary valves and feeders

Pneumaattinen kuljetus / Sulkusyöttimet

Sulkusyöttimet raskaalle teollisuudelle

Tarkka syöttönopeus, riittävä kapasiteetti ja pölytön toiminta ovat prosessiteollisuuden sujuvan toiminnan kannalta ratkaisevia tekijöitä. Varmatoimiset sulkusyöttimet ja lokerosyöttimet ovat avainasemassa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Eero Lehtilä

Eero Lehtilä

Teknologiajohtaja

+358 41 5439786

Raskas teollisuus on käyttänyt sulkusyöttimiämme ja lokerosyöttimiämme jo vuosikymmenien ajan. Laitteet on suunniteltu kestämään. Riittävästi huollettuina ne pysyvät kaasutiiviinä ja säilyttävät annostelukapasiteettinsa ilman vaihteluita.

Annostelu-, syöttö- tai purkukapasiteetit vaihtelevat materiaalin irtotiheyden ja virtausominaisuuksien sekä sulkusyöttimen koon ja taajuusmuuttajalla helposti säädettävän toimintanopeuden mukaan. Tyypilliset käyttökohteet vaihtelevat 100 kg/h:sta satoihin tonneihin tunnissa.

Kun toimitaan kuumien materiaalien kanssa, meillä Koparilla on laaja osaaminen ja kokemus lämpölaajenemisesta johtuvien toleranssien säätämisestä niin, että ne vastaavat vaatimuksiasi täydellisesti.

Soveltuvat käyttökohteet sulkusyöttimillemme

 • Kemian- ja mineraaliteollisuus
  • Oksidien, hydroksidien ja sulfaattien syöttäminen ja annostelu
 • Energia- ja energiateollisuus
  • Kalkin puhallinsiirto
 • Metallurginen teollisuus
  • Savukaasupölyjen matalapainesiirto
  • Rikasteiden injektointi

Koparin sulkusyöttimien tyypilliset ominaisuudet:

Kapasiteetti (t/h)

0–150

Materiaalin lämpötila (°C)

0-300

Referenssit (pcs)

900

Pidetään liiketoimintasi käynnissä

Hallittu pölytön toimintaympäristö

Sulkusyöttimien ja lokerosyöttimien ensisijainen tehtävä on purkaa, syöttää tai annostella materiaalia suppilosta, säiliöstä tai siilosta seuraavaan prosessivaiheeseen halutulla syöttönopeudella, olipa se vakio, muuttuva tai säädettävä.

Kun sulkusyötin toimii ilmalukkona, sen kaasutiiveys estää ilman vuotamisen taaksepäin järjestelmässä ja mahdollistaa siten hallitun toimintaympäristön.

rotary valves and feeders

Sulkusyöttimet ovat kriittisiä puhallinkuljetuksessa

Sulkusyöttimet ovat kriittisiä matalapaineisessa pneumaattisessa kuljetuksessa, joka tunnetaan puhallinkuljetuksena. Myöskään injektointia, jossa materiaalia syötetään tasaisella syöttönopeudella sulaan kuonaan upotetun suuttimen kautta, ei voida käyttää ilman sulkusyötintä. 

Suunniteltu sopimaan paikkaan ja tarkoitukseen

Sen lisäksi, että järjestelmän erilaisilla tiivistyksellä saavutettu suljettu rakenne mahdollistaa hallitun toimintaympäristön, se myös käytännössä varmistaa pölyttömän toiminnan pölyävien ja jauhemaisten materiaalien käsittelyssä.

Myös kuumien materiaalien kanssa toimimisessa meillä Koparilla on laaja asiantuntemus ja kokemus lämpölaajenemisesta johtuvien toleranssien säätämisestä vastaamaan täydellisesti vaatimuksiasi.

Testaa, miten Koparin pneumaattiset kuljetustuotteet sopivat tuotantosuunnitelmiisi

Kopar Service Manager

Onko sinulla haaste, joka kaipaa ratkaisua?

Anna meidän auttaa! Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.