Teollisuuden alat \ ENERGIATEOLLISUUS

Modernia teknologiaa energiateollisuudelle

Kiinteiden polttoaineiden polttamisesta syntyy aina tuhkaa. Tuhkankäsittelyjärjestelmissään Kopar pyrkii huomioimaan teknologiakehityksen, turvallisuus- ja kestävyysnäkökohdat, energiatehokkuuden sekä tietysti käyttö- ja ylläpitokustannukset koko laitteen elinkaaren ajan. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Eero Lehtilä

Eero Lehtilä

Teknologiajohtaja

+358 41 5439786

Materiaalinkäsittelyjärjestelmät ovat kehittyneet vuosikymmenten aikana merkittävästi, minkä ansiosta voimme tarjota räätälöityjä kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joiden laatu ja tehokkuus ovat vertaansa vailla. Yksi esimerkki tästä on markkinoiden paras jäähdytysratkaisu KRC (Kopar Rotary Cooler).

Meiltä löytyy myös kattavasti muita mekaanisia tai pneumaattisia kuljetusratkaisuja tai niiden yhdistelmiä prosessien maksimaaliseen optimointiin.

Nopea, luotettava ja tehokas materiaalinkäsittelyjärjestelmä on sitä kriittisempi, mitä suuremmiksi kuljetettavat materiaalimäärät kasvavat.

Meiltä saat luotettavia materiaalinkäsittelyratkaisuja, jotka vastaavat alan tiukkoihin vaatimuksiin. Haastaviin toimintaympäristöihin tarjoamme kattavia ja automatisoituja järjestelmiä pneumaattiseen ja mekaaniseen kuljetukseen sekä varastointiin ja pölynkäsittelyyn. 

Pohjatuhkan käsittely

Kakkosvedon tuhkan käsittely

Lentotuhkan käsittely

Hiekan kierrätys

Kalkin ja lisäaineiden syöttö

Lue lisää räätälöidyistä ratkaisuista energiateollisuuteen

Mekaaniset kuljetusratkaisut haastavimpiinkin materiaaleihin ja olosuhteisiin

Minimoi käyttökustannukset laadusta tinkimättä joustavilla pneumaattisilla kuljetinratkaisuillamme

storage silos

Meiltä löytyy seulonta- ja varastointiratkaisut vaikeimmillekin irtomateriaaleille