TOIMIALAT \ MINERAALIT JA AKKUKEMIKAALIT

Modernit teknologiaratkaisut mineraali- ja kemianteollisuuteen

Koparilla on syvällistä tietotaitoa materiaalinkäsittelyratkaisuista monilla prosessiteollisuudenaloilla, mukaan lukien nopeasti kehittyvällä akkukemikaalisektorilla. Innovaatio on avainsanamme akkukemikaalien käsittelyssä, erityisesti sähköajoneuvojen akustojen valmistuksessa. Edistyksellinen lähestymistapamme nostaa meidät kestävien teknologioiden edelläkävijöiksi alalla. Päätoimialojemme lisäksi meillä on vuosikymmenten kokemus kemian teollisuudesta, sementtitehtaista sekä puhtaasta teollisuudesta, kuten elintarvike- ja juomateollisuudesta. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Harri

Harri Talvensaari

Myyntijohtaja

+358445123124

Materiaalinkäsittelyratkaisuihimme kuuluvat pneumaattiset ja mekaaniset kuljetusjärjestelmät, varastointi- ja annostusjärjestelmät sekä erilaiset pölynpoisto-, suodatus- ja seulontajärjestelmät. Toimituslaajuutemme sisältää usein myös siiloja ja säiliöitä, niin paineistettuja että paineistamattomia. 

Materiaalinkäsittelyjärjestelmät ovat kehittyneet vuosikymmenten aikana merkittävästi, minkä ansiosta voimme tarjota räätälöityjä kokonaisvaltaisia ratkaisuja suunnitteluun ja laitevalmistukseen sekä projektinhallintaan, käyttöön ja ylläpitoon. Näiden ratkaisujen laatu ja tehokkuus alalla ovat vertaansa vailla. 

Perinteisen kemian- ja mineraaliteollisuuden rinnalla ajoneuvojen sähköistyminen on nouseva maailmanlaajuinen ilmiö. Tarjoamme ensiluokkaisia ratkaisuja erilaisten akkukemikaalien, kuten katodiaktiivisten materiaalien ja erityisen hienojakoisten hydroksidi- ja oksidijauheiden käsittelyyn, kuljetukseen ja annosteluun. Näissä prosesseissa luotettavuus ja puhdas käsittely ovat ensiarvoisia. 

NMC-materiaalien käsittely

Hydroksidit ja oksidit

Beeta-spodumeenin käsittely

Lisäaineiden käsittely

Kalkkikivi & aktiivihiili & CaSO4

Malmien käsittely

Lannoitteiden käsittely 

Koparin tietotaito akkukemikaalilaitoksissa

Koparin asiantuntemus irtotavaran käsittelystä ja prosessien optimoinnista vastaa akkuteollisuuden kriittisiin haasteisiin kuten kestävyyteen, kustannustehokkuuteen ja skaalautuvuuteen.

Erikoistumisemme kohdistuu akkutuotannossa välttämättömien katodiaktiivisten materiaalien, kuten hienojakoisten hydroksidi- ja oksidijauheiden, käsittelyyn. Olemme ylpeitä roolistamme Euroopan ensimmäisen gigatehtaan aktiivisena toimijana tällä sektorilla. Olemme sitoutuneet edistämään akkuteollisuutta kohti tehokkaampaa ja ympäristövastuullisempaa tulevaisuutta.


Tyypillinen ratkaisumme akkuteollisuudelle sisältää: 

  • Pneumaattiset kuljetusjärjestelmät erittäin hienoille jauheille, jotka takaavat minimaalisen kontaminaation
  • Mekaaniset kuljettimet tehokkaaseen materiaalin kuljetukseen 
  • Siilot ja siilovarusteet turvalliseen varastointiin 
  • Ilmasekoittimet materiaalien tarkkaan sekoittamiseen 
  • Pilottitestauslaitteistot kuljetettavien kemikaalien käyttäytymisen tutkimiseksi 
  • Kokonaisvaltainen projektinhallinta 

Etuja:

NMC-materiaalit ja tehdasympäristö pysyvät puhtaina ilman kontaminaatioriskiä

Katso video Youtubesta

Lue lisää räätälöidyistä ratkaisuistamme mineraalien ja akkukemikaalien käsittelyyn

Mekaaniset kuljetusratkaisut haastavimpiinkin materiaaleihin ja olosuhteisiin

Minimoi käyttökustannukset laadusta tinkimättä pneumaattisilla kuljetinratkaisuillamme

storage silos

Meillä on seulonta- ja varastointiratkaisut vaikeimmillekin irtomateriaaleille